Bliv elev

Viking

Scroll ned pil

"Det ligger dybt i os alle, at vi kan lide handling, udvikling og bevægelse"

Læs mere
Om forløbet

Viking er et tilbud til dig der elsker at være aktiv ude, i alt slags vejr og ikke er bange for udfordringer og oplevelser ud over det sædvanlige.

Et hovedformål med faget er, at du kommer ud i naturen og får kendskab til det dyreliv og planteliv der omgiver dig, og så skal der arbejdes mod en bedre form såvel fysiks som mentalt. Det betyder, at der også er plads til dig der ikke er i så god form endnu. Som Viking på vores efterskole har vi naturen som vores legeplads, hvor vi udfordres mod fysisk og mentalt robusthed, træner, leger, samarbejder og har det sjovt, mens vi flytter vores grænser. Alt sammen i sikre, trygge og gode omgivelser.

Vi tilbyder en vifte af forskellige aktiviteter - blandt andet:

-Kano- og kajaksejlads

-Træklatring

-Vægklatring i Holbæk klatreklub

-Pæleklatring i Gekkopark Odsherred

-Orienterings- og GPS-løb

-Bueskydning

-Skov-stratego

-Vinterbadning

-Paintball

Til foråret deltager vi i efterskolernes 24-timers challenger. Her skal vi ud og kæmpe mod andre efterskoler i båltænding, gourmetmad på tangie-køkken, bueskydning, øksekast, lejr-etablering og meget meget mere. Det er super sjovt og krævende, så vi arbejder på en god grundform, inden vi tager afsted.

I linjefagsugen, midt i maj, tager vi til Sverige og sejler kano på Rønne-å. Det er en tur med kano-sejlads, bål-hygge, overnatning og en vandretur til Søderåsens nationalpark.

Kano

Klatring

Challenger

Kajak

Kan 

kombineres med andre linjer

Mountainbike 

Skydning

Orientering

Lykke er en retning, ikke et sted

Dine undervisere

Trine Alne Olsen

Jesper Larsen