Bliv elev

Volley

Scroll ned pil

For andre er vi bare et hold. For hinanden er vi familie.

Læs mere
Om forløbet

Hvis du kender til volleyball fra din tid i folkeskolen, eller måske har stiftet bekendtskab med spillet på klubbasis, så er linjevolley garanteret noget for dig.

Vores krav og forventninger til dig er først og fremmest, at du vælger faget, fordi du har lyst til - og er indstillet på at yde dit bedste.

Vi tilrettelægger undervisningen således, at alle - uanset niveau - kan få de sportslige udfordringer, der gør det sjovt og spændende at deltage.

Vi kræver altså ikke, at du skal møde med særlige færdigheder, men hvis du vælger faget, så forventer vi, at du møder positivt op og er klar til at lære og investere den nødvendige energi for at opnå de færdigheder, der er nødvendige for, at spillet kommer til at “køre” - og bliver fedt at spille!

I træningen arbejder vi med at dygtiggøre os i de forskellige grundslag. Vi snakker taktik og motivation. Vi spiller hver gang småspil og ‘rigtige’ kampe. God stemning, sammenhold og fairplay er nøgleord ved hver træning (det samme er : “venskab, dyst og fællesskab’)

Drenge og piger træner sammen, hvilket vi har rigtig gode erfaringer med. Til gengæld bliver de fleste kampe spillet som ‘rene’ pige- eller drengekampe. Vi skal i den forbindelse nævne, at vi deltager i alle efterskolestævner på Sjælland - hvor vi har tradition for at klare os rigtig godt - og hver gang spille lige op med de mere ‘specialiserede’ idrætsefterskoler.


Vi har også nogle linjevolleydage i løbet af året, hvor hele skemaet er fyldt med volleyball.

Sidst på året har vi en hel uge med linjevolley, hvor vi ofte besøger en anden efterskole og spiller bold og hygger med deres elever.

Vi er også hvert år ude at se volleykampe på eliteniveau - såvel kvinde som herrekampe (ofte DM-slutspilskampe). En stor oplevelse at overvære - og det gør det ikke mindre attraktivt, at nogle af vores tidligere elever spiller med...

Det skal også nævnes, at vi har etableret en beachvolleybane, som bliver flittigt benyttet i den lune tid.

Volleyspillet er meget populært på Faarevejle Efterskole - og hvert år er det et af de fag på skolen med aller størst elevtilslutning!

Sammenholdet og fællesskabet er i højsædet, og hvert år arrangeres hyggevolleyweekender med elever fra tidligere årgange. 

Ser vi dig på volleylinjen næste år? - det tror jeg da nok, at vi gør...

Du skal være hjertelig velkommen til at føre vores gode volleytraditioner videre...

Emner som foreningsliv, volleykultur mv. indgår i undervisningen.

Volley

ude og inde

Piger

Drenge

Mix

Du kan kombinere volley med andre linjer

Modtag

Hæv

Smash

Dine undervisere

Carsten Birkedal

Rune Heilmann