Bliv elev

Scroll ned pil

Skoleåret 2021/22:

Piger: Enkelte ledige pladser.

Drenge: Venteliste.

Kontakt christian@ffeonline.dk

Tilmelding til skoleåret 2022/23 (eSport optaget)
Tilmelding til skoleåret 2023/24
Tilmelding til skoleåret 2024/25

Tilmelding til skoleåret 2025/26

Tilmelding til skoleåret 2026/27

Tilmelding til skoleåret 2027/28

Tilmelding til skoleåret 2028/29

Tilmelding til skoleåret 2029/30

Alle unge, der ønsker et efterskoleophold, kan blive optaget, med mindre særlige personlige forhold gør sig gældende.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi, hvis vi har ledig plads, en skolekontrakt samt en opkrævning med et tilmeldingsgebyr på kr. 2.000.
Når vi har modtaget skolekontrakt og tilmeldingsgebyr, er du optaget.

Det er muligt at beregne den nøjagtige pris her: Beregn pris (efterskolerne.dk)
Betalingen dækker alle efterskoleudgifter: kost, logi og undervisning, undervisningsmaterialer, rejser, ture, skoletøj mv. bortset fra betaling af iPad og cover, hvor der betales et obligatorisk gebyr på kr. 3.400 ved skolestart.
Skolen kan, i særlige tilfælde, yde en beskeden individuel støtte til betalingen.

Besøg skolen

Kom og mærk den særlige stemning på Faarevejle Efterskole!
På besøgsdagene kan du høre forstanderen, en lærer og et par elever fortælle om dagen og året.
Efter fortællingen bliver du vist rundt på skolen af nogle af vore fantastiske elever.
Efter rundvisningen er der mulighed for en kop kaffe og en snak i spisesalen.

Tilmeld dig herunder eller ring til kontoret på telefon 5965 3265.
Vi glæder os til at se dig!

Besøgsdage

Onsdag den 11. november kl. 19.00. (Ikke plads til flere gæster)

Torsdag den 19. november kl. 19.00. (Ikke plads til flere gæster)

Tirsdag den 24. november kl. 19.00. (Ikke plads til flere gæster)

Efterskolernes aften onsdag den 6. januar 2021 kl. 19.00 (Ikke plads til flere gæster)

Onsdag den 10. februar kl. 19.00. (Ikke plads til flere gæster)

Tirsdag den 27. april 2021 kl. 19.00. (ikke plads til flere gæster)

Onsdag den 19. maj 2021 kl. 19.00. (Oplys venligst elevens navn samt ønsket skolestart ved tilmelding). Tilmelding her

Optagelsesprocedure

1. Tilmeldingsblanketten, øverst på denne side, sendes til skolen.

2. Sammen med opkrævning på optagelsesgebyret sender vi skolekontrakt inkl. samtykkeerklæring og yderligere spørgsmål vedr. eleven.

3. Hvis vi, på baggrund af oplysninger i skolekontrakten, har behov for yderligere informationer, indkaldes familien til møde eller vi rekvirerer oplysninger fra familien eller tidligere skole.

4. Hvis vi på baggrund af oplysningerne vurderer, at vi ikke kan optage eleven, tilbagebetales optagelsesgebyret.

5. Elev og forældre skal besøge skolen på en besøgsdag.