Bliv elev

Teater

Scroll ned pil
Om forløbet

Er du nysgerrig på dramaturgiens mange ansigter? Har du lyst til at kaste dig ud i dramaets og magiens verden, hvor vi udforsker alt lige fra mimekunst og musikimprovisation til klassisk teater? Så byder vi dig velkommen i teaterets verden.

Med afsæt i tillids- og improvisationsøvelser skaber vi et trygt og tillidsfuldt fælleskab, hvor du kan folde dig ud og blive en ægte performer.

Vi arbejder med mime-, statusarbejde, teatersport, fysisk teater og musikimprovisation. Vi kaster os ud i opbygning af karakterer, laver sminkekursus og tager i byen for at afprøve rollerne. Samarbejde med skolens film- og musiklinjer, er helt naturligt.

Nogle af de færdige resultater er vores forskellige teatersportsoptrin, juleforestillingen, og vores musical for hele skolen.

Musicalen, som altid omhandler den verden vi er en del af, skaber vi helt fra bunden med både musik og historie. Teaterholdet arbejder med projektet 3 måneder og den sidste uge er hele skolen med. Teaterholdet har de bærende roller i musicalen. Vi improviserer alle scenerne frem, laver danse, rap og kostumer og musik og tekster.
En stor og fantastisk proces!

Udover at lave teater, arbejder vi med teateret som medie, som demokratisk organ og dets historie, og så skal vi selvfølgelig også ud at se flere forskellige teaterforestillinger gennem året.

En af de store oplevelser er vores 3-dages tur til Børne- og ungdomsteaterfestivalen. Her har vi over 150 forestillinger at vælge imellem - så der bliver set meget teater.

Det stof drømme gøres af

Du kan kombinere teater med andre linjer

To be

or