Hvad syntes Sofie om at være på efterskole?

Hvorfor valgte du Faarevejle Efterskole?
Jeg ville på en skole med dramalinje, og var rundt og se på en del forskellige. Men her på skolen var både lærere og elever meget imødekommende. Det virkede som om, at der var den bedste ånd her, af de steder jeg besøgte.

Hvordan bor man - og er det fedt?
Det er fedt vi bor i elevhuse. Det var blandt andet også en af grundene til, at jeg valgte skolen. Det er nemmere at forholde sig til få mennesker i starten, frem for at bo 50 mennesker på en lang gang. Det giver en slags familiefølelse at bo sammen, og i starten er der også en tryghed i at være en slags enhed.

Hvad er den bedste oplevelse indtil nu?
Musicalen og andre ture ud af huset. Musicalen var meget stille og rolig i starten af ugen, men efterhånden blev det mere krævende, og vi der skulle på scenen havde nogle lange dage.

Hvordan er dit linjefag?
Jeg har drama to gange om ugen. I starten af året arbejdede vi meget med kropsbevidsthed. Senere har vi arbejdet med improvisation, og hvordan man bedst begår sig på en scene. Sidst på året har vi en større forestilling sammen med blandt andet musiklinjen.

Kan du beskrive Faarevejle Efterskole med 3 ord?
Hygge, rummelighed og humor!

Hvordan er lærerne på skolen?
Jeg har fået et rigtig godt forhold til lærerne på skolen. Man har god social omgang med dem, og det er fedt man også møder dem udenfor klasseværelset.

Hvordan forløber en weekend på Faarevejle Efterskole?

Der er både tema-weekender og almindelige. I en almindelig weekend hænger man ud med vennerne, og møder nye folk, man måske ikke snakker så meget med i hverdagen. I tema-weekenderne er der ofte flere elever på skolen. Der er nogle fede og sjove arrangementer!

Vil du anbefale skolen til andre?
Skolen er rigtig god. Vi bor på en rigtig fed måde, og jeg synes skolen er god til at starte et nyt elevhold op. Med en masse fællesskab og sjove arrangementer.