Hvad syntes Jonas om at være på efterskole?

Hvorfor valgte du Faarevejle Efterskole?
Jeg søgte en almen efterskole med mange forskellige fag, som ikke skulle være så langt fra min bopæl i Jyllinge. Måden man bor på tiltalte mig meget. Det er som at bo i en landsby. Jeg ville gerne have musik som linjefag, og det kunne jeg få på Faarevejle Efterskole

Hvordan bor man - og er det fedt?
Det er super fedt, at man både bor drenge og piger i husene! Det giver en super stemning, og man føler sig faktisk som en lille familie :-)

Hvad er den bedste oplevelse indtil nu?
Hmm.. Det er svært at sige.. Det bliver jo federe dag for dag. Men Berlinturen var super fed, og skabte et super sammenhold. I musicalen sang jeg solo foran en fyldt sal. Det var også en fed oplevelse! Der er gode oplevelser hele tiden.

Hvordan er dit linjefag?
I starten blev vi inddelt på forskellige niveauer, så alle bliver udfordret i timerne. Jeg endte på det højeste niveau, og er rigtig tilfreds med det niveau vi undervises på. Hvis man er nybegynder, kan man også sagtens vælge musik. Her er plads til alle der vil give gas. Vi spiller ofte til arrangementer på skolen, og mod slutningen af året, skal vi indspille i studie.

Kan du beskrive Faarevejle Efterskole med 3 ord?

Sammenhold, anderledes (på den fede måde) og super lærere!

Hvordan er lærerne på skolen?
De er en slags venner, fordi man også møder dem i fritiden. Man får et rigtig godt forhold til dem. De er meget åbne, og også fagligt dygtige.

Vil du anbefale skolen til andre?
Hvis man vil på en efterskole hvor der er plads til alle, vil jeg klart anbefale den. Her er plads til alle typer, og jeg ser som et plus, at der er så mange forskellige elever på skolen.