Hvad syntes Lauge om at gå på efterskole?

Hvorfor valgte du Faarevejle Efterskole?
Det er en fed skole med gode faciliteter. Jeg gik efter en skole med friluftslinje, og efter at have mødt forstanderen, Frank, fangede hans karisma mig. Og så vidste jeg at det var Faarevejle Efterskole jeg skulle på.

Hvordan bor man - og er det fedt?

Det er virkelig fedt! Især at vi bor blandede drenge og piger. Det giver en god harmoni i husene. Måske det afholder mig fra at lave lidt ballade - man skal jo gøre et godt indtryk på tøserne :-)

Hvad er den bedste oplevelse indtil nu?

Der er sgu mange at vælge imellem... Men skituren var kanon fed - der kunne man virkelig mærke vores fantastiske sammenhold... Også sjovt at bo sammen med andre elever, end dem man bor med til daglig.

Hvordan er dit linjefag?
Det er fedt at hamre løs i naturen. At komme ud og leve livet i det fri. Det er både cool at ro i kajak og køre mountainbike. Men faktisk er det også mega hyggeligt at sidde og tage en slapper i bålets skær. Det er der man mærker, at man for alvor lever!

Kan du beskrive Faarevejle Efterskole med 3 ord?

Venskaber for livet. Mega-fedt. Roomie-hygge.

Hvordan er lærerne på skolen?
Super flinke. Man lærer lærerne at kende på en helt anden måde, end man er vant til. Når man møder dem så meget i fritiden, så lærer man dem rigtig godt at kende. De er også meget sjove, at tage lidt pis på :-)

Vil du anbefale skolen til andre?

Helt sikkert... Det er et super fedt sted. Lærerne er super fede, og venskaberne er mange. Skolen er især god, fordi der er så mange forskellige fag. Og dermed også mange forskellige typer. Gør det.... kast dig ud i Faarevejle Efterskole 's forunderlige verden!