Hvad syntes Johanne om at være på efterskole?

Hvorfor valgte du Faarevejle Efterskole?
Jeg søgte en bred efterskole, med mulighed for at prøve en masse forskellige fag. Jeg kiggede på en del efterskoler, blandt andet et par idrætsefterskoler, men jeg valgte Faarevejle Efterskole på grund af den gejst jeg mødte på min rundvisning.

Hvordan bor man - og er det fedt?
Jeg synes det er fedt, at man bor i elevhuse, frem for på en lang gang. Det er mere hyggeligt, og man får en slags familiefølelse i huset. Det er også et stort plus, at man bor drenge og piger sammen. Det giver ingen problemer overhovedet - nærmere tværtimod!

Hvad er den bedste oplevelse indtil nu?

Der er vildt mange fede oplevelser! Men Berlinturen var noget helt specielt. Også musicalen var rigtig cool. Her blev vi virkelig rystet sammen på den fede måde. Men der er mange ting at vælge ud. Temaweekenderne kan jeg også helt vildt godt lide.

Hvordan er dit linjefag?
Det er en meget varieret træning, som både kan være hård og sjov. Vi er på meget forskellige niveauer, men der er plads til alle, hvilket er meget godt. Vi har nogle gode ture til kampe og sådan noget. Det styrker fællesskabet, når vi sammen kører til kamp i skolens minibus.

Kan du beskrive Faarevejle Efterskole med 3 ord?
Fucking fed efterskole!!!

Hvordan er lærerne på skolen?
De er rigtig gode. Det er anderledes end hvad jeg har oplevet før. Man kan godt lave lidt pis med lærerne, og får tilbage igen :-) Man oplever en helt anden side af lærerne, når man også møder dem i fritiden.

Hvordan forløber en weekend på Faarevejle Efterskole?
Her er mega hyggeligt. Man kan bruge faciliteterne som man vil i weekenderne. Når der ikke er tema-weekend kan man chille som man vil. Jeg kan også godt lide tema-weekenderne, og især flygtningeweekenden var rigtig fed.

Vil du anbefale skolen til andre?

Ja! Det er det fedeste.... Skolen er megafed, og her er plads til alle. Så jeg vil helt bestemt anbefale skolen til andre.