Hvad syntes Ester om at være på efterskole?

Hvorfor valgte du Faarevejle Efterskole?
Jeg så på et par andre skoler, inden jeg besluttede mig. Faarevejle Efterskole var rigtig hyggelig, og det var her der var den bedste stemning.

Hvordan bor man - og er det fedt?
Vi bor i huse á 12 elever, og de fleste har én roomie. Det er hyggeligt at bo på den måde, og man har sin egen lille familie. Selvom vi bor blandet drenge og piger, så har vi piger vores eget bad og toilet. Det er smart, at man bor blandet.

Hvad er den bedste oplevelse indtil nu?
Berlinrejsen var rigtig hyggelig og sjov. Der var en rigtig hyggelig stemning i busserne, og også dernede var det fedt. Det var ikke ren shoppetur, men vi lavede mange forskellige, spændende ting.

Hvordan er dit linjefag?
I starten skulle vi prøve lidt forskelligt. Vi arbejdede med ler, glas og andre sjove ting. Efterhånden har vi nogle forskellige, individuelle projekter vi arbejder med. Man kan stort set arbejde med lige hvad man vil.

Kan du beskrive Faarevejle Efterskole med 3 ord?
Fællesskab, sjov og hygge.

Hvordan er lærerne på skolen?
Det er hyggeligt at man møder dem på alle tider af døgnet, nærmest. De er gode at snakke med, og rigtig hyggelige at være i nærheden af.

Hvordan forløber en weekend på Faarevejle Efterskole?

Man skal møde op til måltiderne, ellers er det meget frit hvad vi laver. Det er ikke ligesom i folkeskolen, hvor man hellere vil hjem, end at være i skole. Weekenderne er rigtig hyggelige.

Vil du anbefale skolen til andre?
Det vil jeg! Det er en rigtig god skole med plads til alle. Det er super hyggeligt at besøge de andre huse, og møde glade og åbne mennesker over alt.